Президентът на САЩ Джо Байдън призова за противопоставяне срещу политическия

...
Президентът на САЩ Джо Байдън призова за противопоставяне срещу политическия
Коментари Харесай

Байдън призова за отпор срещу политическия екстремизъм

Президентът на Съединени американски щати Джо Байдън прикани за опълчване против " политическия екстремизъм ", който подбуди протеста против американския Капитолий, и за групова устойчивост през актуалните бурни времена. Байдън насочи този апел в изявлението си по време на обичайна Национална молитвена закуска, съобщи Асошиейтед прес.

По традиция, на тази годишна демонстрация във Вашингтон американският държавен глава приканва политическите водачи да оставят настрани разликите си най-малко за една заран.

В предишното молитвената закуска е била мотив за дискусия, изключително когато президентът Доналд Тръмп предходната година подлага на критика остро политическите си съперници и сложи под въпрос религиозната им религия. Някои либерали гледат на това събитие внимателно, поради консервативната религиозна група, която го провежда.

Все отново, по време на предизборната си акция Байдън заявяваше, че е в положение да сплоти американците, а молитвената закуска му даде опция като втория президент католик в историята на Съединени американски щати да приказва за визията си за вярата като добротворна мощ.

Сенаторът демократ от Делауеър Крис Кунс сподели, че събитието е " приобщаващо и положително " и " признава учението на Исус, само че не се лимитира до християнството ".
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР