Президентът на САЩ Джо Байдън призова републиканските лидери на щатите

...
Президентът на САЩ Джо Байдън призова републиканските лидери на щатите
Коментари Харесай

Байдън към двама губернатори в битката срещу COVID-19: Ако няма да помагате, махнете се

Президентът на Съединени американски щати Джо Байдън прикани републиканските водачи на щатите Флорида и Тексас - където се записват почти 1/3 от всички нови случаи на в Съединени американски щати - да следват напътствията за публично здраве по отношение на пандемията или „ да се махнат от пътя “ , до момента в който страната се бори да ограничи бързото разпространяване на Делта разновидността на заболяването, пишее БГНЕС.

Байдън разгласи, че Съединените щати са дарили повече от 110 милиона дози ваксини на 65 страни, само че Белият дом резервира фокуса си основно върху рецесията вкъщи: огнищата в двете ръководени от републиканците щати съставляват голям дял от възходящите случаи в цялата страна.
 Заповед: Разузнаването да рапортува на Байдън до 90 дни от кое място е пристигнал COVID-19 Заповед: Разузнаването да рапортува на Байдън до 90 дни от кое място е пристигнал COVID-19
Президентът на Съединени американски щати Джо Байдън подреди на американските разследващи организации да му рапортуват след три месеца дали вирусът COVID-19 за...

Губернаторът на Флорида Рон Десантис се опълчи на строгите ограничавания против COVID-19 . Миналата седмица той издаде заповед за възбрана на носенето на маски в държавните учебни заведения.

„ Някои губернатори не желаят да създадат вярното нещо, с цел да победят тази пандемия, и би трябвало да разрешат на бизнеса и университетите, които желаят да създадат вярното нещо, да могат да го създадат “, сподели Байдън, без да загатва двамата републиканци по име.

„ Казвам на тези губернатори: в случай че няма да помогнете, най-малко се махнете от пътя ”, съобщи на конференция американският президент.

Един от всеки три нови случая на COVID-19 в Съединени американски щати е регистриран във Флорида и Тексас през миналата седмица, сподели координаторът на Белия дом за пандемията Джеф Зиентс пред кореспонденти. Говорителят на Белия дом Джен Псаки съобщи, че се водят договаряния с двата щата по отношение на даването на помощ за решение на казуса.
 Джо Байдън: Постигнахме замайващ прогрес в борбата с COVID-19 Джо Байдън: Постигнахме замайващ прогрес в борбата с COVID-19
Президентът Джо Байдън приветства " зашеметяващия прогрес ", реализиран от Съединени американски щати в битката против пандемията на ковид в днешното си о...

Още от АМЕРИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР