Президентът на САЩ Джо Байдън предупреди Израел, че се нуждае

...
Президентът на САЩ Джо Байдън предупреди Израел, че се нуждае
Коментари Харесай

Байдън казва, че Израел трябва да има план за избягване на цивилни жертви в Рафа

Президентът на Съединени американски щати Джо Байдън предизвести Израел, че се нуждае от „ благонадежден “ проект за отбрана на цивилните, преди да продължи с нова военна интервенция в южната част на Газа покрай границата с Египет.

Байдън насочи предизвестието по време на диалог в неделя с Бенямин Нетаняху, министър-председател на Израел, в последния знак на безпокойствие във Вашингтон от воденето на войната против Хамас.

Според Белия дом Байдън прикани за „ незабавни и съответни стъпки “ за увеличение на потока и „ последователността “ на филантропичната помощ за палестински цивилни. Той също по този начин сподели, че военна интервенция в Рафа, град в южната част на Газа, „ не би трябвало да продължава без благонадежден и осъществим проект за сигурността и поддръжката на повече от един милион души, които се укриват там “.

Миналата седмица Байдън разказа военните интервенции на Израел в Газа като „ пресилени “, а американски чиновници алармираха, че Вашингтон не желае Израел да се реалокира в Рафах на този стадий. Но Байдън не е податлив д...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР