Президентът на САЩ Джо Байдън поздрави Сърбия за Деня на

...
Президентът на САЩ Джо Байдън поздрави Сърбия за Деня на
Коментари Харесай

Президентът Байдън настоява Белград да признае Косово

Президентът на Съединени американски щати Джо Байдън поздрави Сърбия за Деня на държавността, написа БГНЕС. 
Той декларира, че Съединени американски щати ще продължат да поддържат Сърбия в европейската интеграция, промените и постигането на трайно съглашение с Косово, " фокусирано върху взаимното признание ".
 Съединени американски щати замразяват предислоцирането на войските си от Германия Съединени американски щати замразяват предислоцирането на войските си от Германия
Джо Байдън ще анулира решението на Доналд Тръмп да изтегли към 12 000 американски бойци от Германия. Това разгласи съветникът на Байдън...
" Ние продължаваме да поддържаме задачата на Сърбия за европейска интеграция и ви насърчаваме да продължите да вършиме сложни стъпки към тази цел, в това число въвеждане на нужните промени и реализиране на всеобхватно съглашение за нормализация с Косово, фокусирано върху взаимното признание ", споделя Байдън в приветствено известие до Вучич.
В писмото, оповестено от кабинета на сръбския президент, се споделя, че Съединени американски щати " правят оценка тясното съдействие в битката против пандемията COVID-19 в миг, когато дружно се изправят пред това невиждано световно предизвикателство ".
Байдън сподели още, че " чака с неспокойствие съдействието с президента на Сърбия за задълбочаване на другарските връзки и подсилване на връзките сред Сърбия и Съединени американски щати.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР