Президентът на САЩ Джо Байдън потвърди въвеждането на над 500

...
Президентът на САЩ Джо Байдън потвърди въвеждането на над 500
Коментари Харесай

САЩ въведе 500 нови санкции на Русия

Президентът на Съединени американски щати Джо Байдън удостовери въвеждането на над 500 нови наказания, с цел да подсигурява, че Владимир Путин " ще заплати още по-висока цена за експанзията по отношение на Украйна и репресиите в Русия “.

 

САЩ също по този начин ще наложат нови експортни ограничавания на близо 100 артикули, които представляват подкрепа на Русия и ще подхващат дейности за в допълнение понижаване на енергийните доходи на страната, допълни Байдън.

 

Мерките имат за цел да потърсят отговорност от Русия за войната и гибелта на опозиционния водач Алексей Навални в миг, когато Киев е изправен пред изострен дефицит на муниции, а американската военна помощ се бави с месеци в Конгреса.

 

" Те ще подсигуряват, че Путин ще заплати още по-висока цена за експанзията си в чужбина и репресиите вкъщи ", сподели Байдън за глобите.

 

Мерките ще бъдат ориентирани към лица, свързани с изпращането на Навални в пандиза, както и с финансовия бранш на Русия, отбранителната индустриална база, мрежите за доставки и лицата, които заобикалят глобите на разнообразни континенти, сподели още президентът на Съединени американски щати.

 

" Две години след началото на тази война, народът на Украйна продължава да се бори с голям кураж. Но украинците изпитват дефицит на муниции. Украйна се нуждае от повече доставки от Съединените щати, с цел да удържи против непрестанните офанзиви на Русия, които се подкрепят от оръжия и муниции от Иран и Северна Корея ", уточни Байдън.

 

" Ето за какво Камарата на представителите би трябвало да одобри двупартийния законопроект за допълнение на националната сигурност, преди да е станало прекомерно късно. "

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР