Президентът на САЩ Джо Байдън похвали смелостта на 19 републикански

...
Президентът на САЩ Джо Байдън похвали смелостта на 19 републикански
Коментари Харесай

Байдън приветства партийното сътрудничество за приемането на инфраструктурния план

Президентът на Съединени американски щати Джо Байдън похвали смелостта на 19 републикански сенатори, които за 1 трилион $ и съобщи, че този образец дава вяра за разрешаване на други сложни въпроси посредством партийно съдействие, съобщи " Ройтерс ".

Байдън сподели, че съглашението към момента е допустимо даже и в политически поляризирана Америка, а не е светиня от по-ранна ера, както настояват някои. " Никога не съм вярвал в това и към момента нямам доверие, сподели президентът на демократите пред кореспонденти. " Тук в този законопроект ние доказахме, че към момента можем да се съберем, с цел да създадем огромни неща - значими неща - за американския народ ", сподели той.

Контролираният от демократите Сенат във вторник одобри големия законопроект за инфраструктурата с 69 гласа " за " против 30 гласа " срещу ". Но мярката към момента би трябвало да премине в Камарата на представителите, където демократите имат малко болшинство и към този момент са в несъгласие дали да обезпечат бързото прекосяване или да изчакат приемането на придружителна мярка за 3,5 трилиона $.
 US Сенатът е по-близо до приемането на инфраструктурния проект на Байдън
US Сенатът е по-близо до приемането на инфраструктурния проект на Байдън

Модернизацията е за над 1 милиарда $

Байдън сподели, че е належащо да се вършат взаимни отстъпки, с цел да действа демокрацията, в отговор на въпрос дали същото може да се реализира и по други разделящи въпроси, като да вземем за пример гласоподавателните права, полицейската промяна или правата на гейовете.

Вицепрезидентът Камала Харис също приветства метода към търсене на разговор.

Припомняме, че в края на юли, процедурно гласоподаване в Сената на Съединени американски щати заради съпротивата на републиканците.

На 24 юни президентът дружно с група сенатори на стойност 1,2 трилиона $ за на страната.
 Байдън: Инфраструктурният проект за $2,25 трлн. основава милиони работни места
Байдън: Инфраструктурният проект за $2,25 трлн. основава милиони работни места

Досега групи от обществото са били изключени от промените
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР