Президентът на САЩ Джо Байдън подписа което му позволява да

...
Президентът на САЩ Джо Байдън подписа което му позволява да
Коментари Харесай

Байдън подписва временния бюджет без помощ за Украйна и Израел

Президентът на Съединени американски щати Джо Байдън подписа което му разрешава да избегне прекъсване, оповестява Би Би Си.

Подписаният документ планува финансиране на работата на федералните ведомства до 19 януари 2024 година и не съдържа помощ за Украйна и Израел.

На 30 септември, като утвърди краткотраен бюджет за 45 дни. Помощта за Украйна също не беше включена в него тогава, а войната сред Израел и " Хамас " още не беше почнала.

, от които повече от половината ще отидат за Украйна, а останалите за Израел, Тайван и за отбрана на границата с Мексико.

Освен това в един законодателен акт, а не поотделно. Това обаче докара до неприемането на законопроекта, като вместо това. Този законопроект обаче въобще не беше гласуван в Сената, където демократите имат болшинство.

Припомняме, че новият ръководител на Камарата на представителите, последователят на Тръмп Майк Джонсън, още след избирането си сподели, че.

Когато Джонсън беше член на Народното събрание, той гласоподава срещу военната помощ за Украйна.
 Планът на Европейски Съюз за 20 милиарда евро военна помощ за Украйна удря на камък
Планът на Европейски Съюз за 20 милиарда евро военна помощ за Украйна удря на камък

Много страни - в това число Германия - са изразили запаси по отношение на ангажирането на огромни суми за години предварително
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР