Президентът на САЩ Джо Байдън по време на речта си

...
Президентът на САЩ Джо Байдън по време на речта си
Коментари Харесай

„Тя беше на 12, аз на 30: Байдън шашна с интимно признание пред учители ВИДЕО

Президентът на Съединени американски щати Джо Байдън по време на речта си пред учители изпадна в неуместна обстановка, като реши да се обърне към брачната половинка си, която по това време беше в залата.

Първоначално речта му беше за климата и настоящите проблеми, свързани с изменението на климата.

Въпреки това, по незнайни аргументи, той помоли брачната половинка си Джил (родена Стивънсън) да поздрави, след което описа за запознанството си с нея в много сбита форма.

По-специално Байдън сподели, че за първи път е срещнал бъдещата си брачна половинка, когато тя е била дете, а той е бил зрял мъж.

„ Ние сме дружно от доста дълго време. Тя беше на 12, аз бях на 30 “, сподели Байдън. В това изявление американският водач не видя нищо необичайно и не се поправя по никакъв метод, макар обстоятелството, че разликата във възрастта сред Байдън и брачната половинка му е 10 години. Освен това той сподели, че точно тя „ му е помогнала да направи доста “.

Очевидно Байдън просто се е изказал неправилно, когато сподели, че жена му е била на 12 години, когато я е срещнал за първи път.

Журналистите допуснаха, че ръководителят на Белия дом е имал поради 22 години.



Това изказване провокира неразбиране измежду консервативните американци.

Мнозина просто още веднъж се изсмяха на следващата изцепка на Байдън, която надалеч не е първата.

Други намерено го подлагаха на критика за следващия гаф. Още повече че измежду критиците бяха известни телевизионни водещи и публицисти от авторитетни издания в Съединените щати.

Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР