Президентът на САЩ Джо Байдън отмени наведнъж 7 указа на

...
Президентът на САЩ Джо Байдън отмени наведнъж 7 указа на
Коментари Харесай

Байдън отмени 7 указа на Тръмп

Президентът на Съединени американски щати Джо Байдън анулира едновременно 7 указа на своя предходник Доналд Тръмп, в това число и за отбраната на паметниците от похищения, както и против цензурата в обществените мрежи, оповестиха интернационалните информационни организации.

Тръмп издаде указа за отбрана на американските монументи в разгара на почналото навсякъде поругаване и разрушение на скулптури и постаменти на персони от колониалната ера, измежду които и Бащите създатели, на фона на избухналите предходната година митинги на придвижването " Black Lives Matter ". Отменени са указът за построяването на парк от скулптури на американски герои, указът за ребрандиране на американска помощ,  предоставяна в чужбина, указът за отбрана на длъжностни лица от гонене за нарушение на разнообразни разпореждания, както и указът " За попречване на онлайн цензурата. "

Всички анулирани укази са подписани от Тръмп от май 2020 година до януари 2021 година Бившият президент утвърди редица начинания малко преди встъпването в служба на демократа Байдън.

Според известие на Белия дом Байдън е отменил и въведеното от Тръмп предписание, съгласно което имиграционните управляващи могат да откажат позволение за престояване под претекст, че имигрантът може да се трансформира в „ задължение “ за американските данъкоплатци.

По самодейност на Тръмп от октомври 2019 година приемането на преференциални здравни грижи се трансформира в спънка за утвърждението на имиграционна петиция и с цел да получат позволение за престояване, претендентите трябваше да имат здравна застраховка или да потвърдят, че могат независимо да покриват медицинските си разноски, без приемане на дотации от страната.

„ Това не работи за ползите на Съединените щати “, се споделя в декларацията на Байдън, в която той разпорежда на администрацията да направи нужните промени в съществуващите правила.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР