Президентът на САЩ Джо Байдън отказа да обясни защо Вашингтон

...
Президентът на САЩ Джо Байдън отказа да обясни защо Вашингтон
Коментари Харесай

Байдън нарече глупав въпроса защо очаква първата стъпка от Путин

Президентът на Съединени американски щати Джо Байдън отхвърли да изясни за какво Вашингтон счита, че съветският президент Владимир Путин ще направи първата крачка в хипотетичната експанзия в Украйна. За това оповестиха от пресслужбата на Белия дом.

Журналистка от Fox News му насочи този въпрос след негова среща с членове на президентския съвет по просвета и технологии. Тя спря Байдън, когато той се готвеше да напусне залата и го попита за какво Съединени американски щати чакат „ първата стъпка “ в украинската рецесия да направи Путин. „ Какъв малоумен въпрос “, възкликна Джо Байдън.
Байдън заприказва за навлизане на Русия в Украйна - Кремъл щял да даде доста жертви
Президентът на Съединени американски щати Джо Байдън предизвести, че Русия ще заплати висока цена, в случай че нахлуе в Украйна, в това число голям брой човешки жертви и с...
Прочети повече
Ден по-рано на конференция американският водач съобщи, че Путин „ би трябвало да направи нещо “ и да предприеме стъпки „ в посока на инвазия “. „ Сигурен съм, че това ще бъде безусловно решение на Путин. Никой различен няма да вземе това решение... Той претегля какви могат да бъдат следствията за Русия в кратковременен и дълготраен проект. Не мисля, че той още е решил ", съобщи тогава американският президент.

Последиците от тази офанзива, уверен е Вашингтон, ще бъдат най-сериозните за света след Втората международна война. Байдън сподели, че може да има още една среща с Путин, с цел да се опита да откри излаз от украинската рецесия.

 

Още от АМЕРИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР