Президентът на САЩ Джо Байдън омъжи днес своя внучка –

...
Президентът на САЩ Джо Байдън омъжи днес своя внучка –
Коментари Харесай

19-ата сватба в историята на Белия дом, Байдън омъжи внучка

Президентът на Съединени американски щати Джо Байдън омъжи през днешния ден своя внучка – 19-ата женитба в историята на Белия дом, съобщи АП, представена от Българска телеграфна агенция.

Наоми Байдън и годеникът ѝ Питър Нийл се врекоха във безконечна честност на къса гала в късната заран, когато температурата във Вашингтон не бе доста над нулата. Това бе първата женитба на Южната ливада и първата в Белия дом, при която булката е внучка на президента.

Десетки бели сгъваеми столове извършиха част от Южната ливада. Гостите започнаха да идват часове преди началото на церемонията, като някои дами бяха с отворени обувки макар мразовитото време.

След формалното подписване на брака присъстващите бяха поканени на обяд в Белия дом. Малко детайлности за церемонията станаха обществено притежание. На сватбата участваха към 250 посетители, показва Ройтерс.

28-годишната Наоми Байдън е юрист във Вашингтон. Тя е щерка от първия брак на Хънтър Байдън – наследник на американския президент и на първата му брачна половинка Нейлия.

Наоми е кръстена на първата щерка на Джо Байдън, която умира още като бебе през 1972 година при автомобилна акцидент дружно с майка си Нейлия, отбелязва Агенция Франс Прес. Американски медии настояват, че тя има мощно въздействие в частния кръг и го е убедила да се кандидатира на президентските избори през 2020 година

Съпругът на Наоми е с три години по-млад от нея, показва АП. Питър Нийл, който е родом от щата Уайоминг, в северната част на Средния запад на Съединени американски щати, е приключил неотдавна Юридическия факултет на Университета на Пенсилвания.

Двойката живее в Белия дом. Наоми Байдън и Питър Нийл били осведомени в Ню Йорк от общ другар преди четири години и от този момент са дружно.

Сватбата се състоя в навечерието на рождения ден на американския президент, който навършва на следващия ден 80 години. Джо Байдън ще отпразнува своя празник в компанията на фамилията си.

 
Източник: newsbg.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР