Президентът на САЩ Джо Байдън обяви пандемията от коронавируса за

...
Президентът на САЩ Джо Байдън обяви пандемията от коронавируса за
Коментари Харесай

Байдън обяви пандемията в САЩ за приключила

Президентът на Съединени американски щати Джо Байдън разгласи пандемията от ковид за завършила.  „ Пандемията завърши, само че към момента имаме проблем с Covid ", съобщи Байдън в телевизионно изявление, излъчено в неделя вечерта (местно време).

Интервюто е записано в четвъртък - в това число по време на визитата на Байдън на автомобилното ревю в Детройт, щата Мичиган.  „ Както виждате, тук никой не носи маска. Изглежда, че всички са в много добра форма. Затова считам, че обстановката се трансформира, и мисля, че това е отличен образец за това ", продължи президентът на Съединени американски щати, представен и от DPA. 

През юли президентът даде положителен резултат за коронавирус и бе лекуван с лекарството Paxlovid. В края на август брачната половинка му Джил се болести с вируса и също бе лекувана с медикамента. Средно към 390 души умират всеки ден в Съединени американски щати вследствие на Covid-19. Американските управляващи неотдавна утвърдиха две ваксини, приспособени към варианта омикрон. Двата препарата са така наречен бивалентни мРНК ваксини на фирмите Biontech/Pfizer и Moderna. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР