Президентът на САЩ Джо Байдън обеща, че страната му ще

...
Президентът на САЩ Джо Байдън обеща, че страната му ще
Коментари Харесай

Байдън: Израел ще получи всичко, от което има нужда

Президентът на Съединени американски щати Джо Байдън даде обещание, че страната му ще даде на Израел „ всичко, от което има потребност “, с цел да се отбрани от „ Хамас “.

Държавният глава изрази мнение, че дейностите на „ Хамас “ са идентични с тези на „ Ислямска страна “ и че тероризмът не способства за правдивост. Вашингтон е засилил военното си наличие в Близкия изток, както е нараснал доставките на боеприпаси и муниции за Израел.

„ Израел като всеки народ по света има правото да се отбрани от „ свирепите “ офанзиви, осъществявани от „ окървавените “ ръце на членовете на палестинската формация. Трябва да бъдем пределно ясни: дружно сме с Израел. Уверяваме всички, че Израел ще получи всичко, от което има потребност, с цел да защищити жителите си и да се отбрани. Няма правдивост в тероризма. Няма опрощение. С дейностите си „ Хамас “ не пази правата на палестинския народ. Единствената им цел е да унищожат израелския народ. Използват палестинските цивилни като човешки щит “, съобщи Байдън по време на тирада от Белия дом.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР