Президентът на САЩ Джо Байдън навършва 81 години – събитие,

...
Президентът на САЩ Джо Байдън навършва 81 години – събитие,
Коментари Харесай

Байдън навършва 81 години. Притесненията за възрастта му влияят на перспективите за неговото преизбиране

Президентът на Съединени американски щати Джо Байдън навършва 81 години – събитие, което евентуално ще притегли вниманието към статута му на най-възрастния човек, заемал в миналото Овалния кабинет, до момента в който изследвания на публичното мнение демонстрират, че американците се тормозят от възрастта му, поради условията на поста, за който се кандидатира, съобщи Ройтерс, представена от Българска телеграфна агенция.

Байдън се обърна с комизъм към тези, които се тормозят, че може да е прекомерно остарял за тежките условия на Белия дом, пробвайки се да убеди гласоподавателите, че възрастта и опитът му от половин век в публичния живот са преимущество, а не минус при решаването на проблемите на страната. " Знам, че съм на 198 години ", пошегува се Байдън през юни.

Ако бъде избран отново, Байдън би бил на 86 години в края на втория си мандат. Досега върхът за най-възрастен президент на Съединени американски щати държеше починалият републиканец Роналд Рейгън, приключил втория си четиригодишен мандат на 77-годишна възраст през 1989 г.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР