Президентът на САЩ Джо Байдън нарече репортера на Fox News

...
Президентът на САЩ Джо Байдън нарече репортера на Fox News
Коментари Харесай

Байдън грубо обиди репортер на Fox News, нарече го "глупав кучи син"

Президентът на Съединени американски щати Джо Байдън назова репортера на Fox News Питър Дуси " малоумен кучи наследник " след събитие в Белия дом в понеделник, оповестява БГНЕС.

Президентът направи коментара в края на събитие, целящо да разпространява напъните му за справяне с проблемите на веригата за доставки и с инфлацията. Когато приключи квалифицираните си бележки, няколко кореспонденти извикаха въпроси към президента, който седеше от другата страна на стаята.

Държавният беше заловен да назовава Дуси " малоумен кучи наследник " на включен микрофон, откакто журналистът зададе въпрос за инфлацията в понеделник. Байдън приказва в резюме за диалога си с европейските водачи по отношение на рецесията в Украйна, когато беше помолен за информация по въпроса от Кейтлан Колинс от CNN, само че първо се скара на медиите.

" Единствената причина, заради която не обичам да върша това, е, че в никакъв случай не отразявате за какво съм свикал срещата. Това е в действителност значимо. Имах доста, доста, доста добра среща. Пълно единогласие с всички европейски водачи. Ще поговорим за това по-късно ", отговори Байдън.

Тогава Дуси, който към този момент беше извеждан от стаята, попита: " Мислите ли, че инфлацията е политически пасив? ". Тогава Байдън беше заловен от включен микрофон да споделя:
" Това е ужасно преимущество. По-висока инфлация. Какъв малоумен кучи наследник ".

В понеделник вечерта Дуси се появи в предаването на Шон Ханити, с цел да изясни, че от този момент се е чул непосредствено с президента, който се е обадил на мобилния му телефон.

Дуси сподели, че в началото не е чул обидата на президента. " Реакцията ми беше забавена, тъй като както можете да видите, екипът на Байдън тъкмо ни извеждаше от стаята. Казваха ни благодаря, време е да тръгвате. Едва когато отидохме в мазето и по-късно на открито и след това назад в залата за пресата, някой сподели: " Хей, чухте ли какво президентът сподели за вас? " Казах: " Не, какво сподели той? ",— Нарече те малоумен кучи наследник ".

След това 34-годишният сътрудник в Белия дом описа по какъв начин президентът се е свързал с него към час по-късно. " Той се обади на мобилния ми телефон и просто сподели: " Нищо персонално, другар ". " Говорехме по какъв начин би трябвало да продължим напред и аз се погрижих да му кажа, че постоянно ще се пробвам да задавам въпроси, разнообразни от това, което всички други питат. Тогава той ми сподели: " Така и би трябвало ". Така че тъкмо това ще продължа да върша ".

Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР