Президентът на САЩ Джо Байдън нарече кореспондентът на Fox News

...
Президентът на САЩ Джо Байдън нарече кореспондентът на Fox News
Коментари Харесай

След неудобен въпрос Байдън стрелна към журналист: Кучи син! ВИДЕО

Президентът на Съединени американски щати Джо Байдън назова кореспондентът на Fox News " кучи наследник " при опит журналистът да го пита за инфлацията в страната. Инцидентът стана на среща на президента с неговите стопански съветници в Белия дом.

Байдън не е знаел, че микрофонът му работи в този миг.

Преди срещата със съветниците му, публицистите питаха Байдън за обстановката към Украйна. В отговор президентът възнегодува за какво го питат за Русия и Украйна, а не за намаляването на цените в страната - тематика, която трябваше да бъде разисквана на срещата със съветниците.

Тогава кореспондентът на Fox News Питър Доуси попита американския водач: " Ще отговаряте ли на въпроси за инфлацията? Смятате ли, че инфлацията е политическа отговорност на междинните избори, които би трябвало да се проведат в края на тази година? "

След този въпрос стартира обичайното извеждане на медиите от залата за срещи.

" Това е по-ценно. Каква инфлация. Какъв малоумен кучи наследник ", саркастично отвърна Байдън, евентуално мислейки, че микрофонът му е изключен. Белият дом към момента не е коментирал случая.



По-късно Байдън персонално се обадил на журналиста, с цел да изясни обстановката. Президентът се оправдал, че забележката му " не е нещо персонално ", като насърчил журналиста да продължи да задава въпроси, разнообразни от тези на сътрудниците му.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР