Президентът на САЩ Джо Байдън направи първи коментар след поредната

...
Президентът на САЩ Джо Байдън направи първи коментар след поредната
Коментари Харесай

Байдън с първи коментар за стрелбата в Уолмарт: Ужасяващ и безмислен акт на насилие

Президентът на Съединени американски щати Джо Байдън направи първи коментар след следващата всеобща пукотевица в страната му, при която чиновник на веригата " Уолмарт " простреля свои сътрудници и се самоуби. Според Байдън това е следващ " отблъскващ и безмислен " акт на принуждение, написа БНР.

Шест или седем души са починалите при нова всеобща пукотевица с неразбираем претекст в магазин на веригата в град Чесапийк, щата Вирджиния.

" Шестима души са починали, четирима потърпевши са в болница в неразбираемо към този миг положение. Заподозреният за стрелбата е умрял, откакто се е самопрострелял ", съобщи шерифът на Чесапийк Марк Солески. Според други представители на управляващите умрелите са седем.

По първична информация причинителят е бил управител на магазина и разкрил огън по свои сътрудници след 22 ч. локално време.  

Това е следващ случай, който поражда мнения по отношение на достъпността до оръжия в Америка, която се подсигурява от втората корекция в конституцията на страната. Годишно хиляди умират от огнестрелни рани в страната.
Само преди дни различен стрелец откри огън в гей-бар в щата Колорадо, където починалите бяха 7, а ранените десетки.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР