Президентът на САЩ Джо Байдън лесно спечели първичните избори на

...
Президентът на САЩ Джо Байдън лесно спечели първичните избори на
Коментари Харесай

Байдън и Тръмп печелят първичния вот в Мичиган

Президентът на Съединени американски щати Джо Байдън елементарно завоюва първичните избори на Демократическата партия в щата Мичиган  срещу представителя на Минесота Дийн Филипс във вторник, прогнозира Edison Research, представен от " Ройтерс ". 

Откроява се обаче протестното гласоподаване на демократи като " необвързани ", ядосани поради поддръжката му
 Снимка 655355
Източник:

Експрезидентът Доналд Тръмп завоюва първичните избори за президент на републиканците в щата с огромна преднина, предвижда Edison Research.

Поредната победа в допълнение ускори възможностите му за номинацията на партията за Белия дом, защото

Въпреки че се очакваше Байдън и някогашният президент Тръмп елементарно да завоюват обособените си партийни първоначални избори, преброяването на гласовете и за двамата беше деликатно следено за признаци на неуверена поддръжка.
 Байдън печели първичния избор на демократите в Южна Каролина
Байдън печели първичния избор на демократите в Южна Каролина

В речта си атакува Тръмп, който остава любимец за републиканците

Ранните резултати демонстрираха солидна преднина на Байдън и Тръмп. При преброени 10% от прогнозните гласове на Демократическата партия, Байдън имаше 79% поддръжка, с " неангажирани " получи 16%, а при преброени 8% от прогнозните гласове на републиканците Тръмп имаше 64% поддръжка против 32% на Хейли, съгласно Edison Research.

Мичиган рутинно предлага опция за гласоподаване " самостоятелен " като метод да се сложи под въпрос дали посоченият претендент има поддръжката на партийната база. Не може да се дефинира какъв брой от тези гласове стачкуват против политиката на Байдън за Газа.

Очаква се Мичиган да играе решаваща роля в идните президентски избори в Съединени американски щати на 5 ноември, евентуален реванш сред Байдън и Тръмп.
 Прогноза: Доналд Тръмп печели изборите в Айова
Прогноза: Доналд Тръмп печели изборите в Айова

Ключово гласоподаване в щата
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР