Президентът на САЩ Джо Байдън каза, че Израел не е

...
Президентът на САЩ Джо Байдън каза, че Израел не е
Коментари Харесай

Джо Байдън казва, че Израел „не е направил достатъчно“, за да защити хуманитарните работници и цивилните в Газа

Президентът на Съединени американски щати Джо Байдън сподели, че Израел „ не е направил задоволително “, с цел да отбрани филантропичните служащи и цивилните в Газа и го упрекна за това затруднено разпределение на филантропична помощ след гибелта на седем служащи при израелска стачка.

В дълго изказване във вторник вечерта Байдън не алармира за смяна в политиката на Съединени американски щати, само че неведнъж подлага на критика Израел. Той сподели, че е „ засегнат и с разрушено сърце “ от гибелта на служащи от World Central Kitchen, филантропична група, учредена от родения в Испания, основан във Вашингтон готвач Хосе Андрес.

Байдън сподели какво се е случило с WCK тази седмица не беше „ независим случай “, защото войната в Газа „ беше една от най-лошите в скорошната памет “ във връзка с убийствата на филантропични служащи.

„ Израел не е направил задоволително, с цел да отбрани филантропичните служащи, които се пробват да дават обезверено нужна помощ на цивилни. Инциденти като вчерашния просто не би трябвало да се случват “, сподели Байдън....

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР