Президентът на САЩ Джо Байдън инструктира администрацията си да разгледа

...
Президентът на САЩ Джо Байдън инструктира администрацията си да разгледа
Коментари Харесай

Байдън заръча да се изучи въпроса за снижаването на митата за вноса от Китай

Президентът на Съединени американски щати Джо Байдън инструктира администрацията си да прегледа опцията за унищожаване на по-високите мита върху вноса от Китай в опит да се задържи рекордната инфлация, сподели министърът на търговията Джина Раймондо.

Тя алармира, че въведените по време на президентството на Доналд Тръмп мита върху стоманата и алуминия евентуално ще бъдат непокътнати, само че премахването на митата върху вноса на потребителски артикули може да бъде положително за американската стопанска система.

„ Президентът помоли нас, неговия екип, да проучваме това и в този момент сме в развой на осъществяване на неговите инструкции. Той би трябвало да вземе решение “, сподели Раймондо.

Раймондо добави, че Байдън се разсънва и заспива, мислейки какво може да се направи, с цел да спре инфлацията. „ Той е отворен за всяка добра концепция, която съгласно него може да помогне на американските фамилии “, сподели министърът.

По-рано министърът на финансите на Съединени американски щати Джанет Йелън призна, че прогнозите ѝ за инфлацията в страната са били прекомерно оптимистични.

Превод: В. Сергеев

ВАЖНО!!! Facebook ни лимитира поради позициите ни! Споделяйте в профилите си, в групите и в страниците и по този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще доближават до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР