Президентът на САЩ Джо Байдън и съперникът му от Републиканската

...
Президентът на САЩ Джо Байдън и съперникът му от Републиканската
Коментари Харесай

Байдън и Тръмп ще участват на 27 юни в дебат по Си Ен Ен

Президентът на Съединени американски щати Джо Байдън и противникът му от Републиканската партия Доналд Тръмп през вчерашния ден одобриха поканата на телевизия Си Ен Ен да се изправят един против различен на първия избирателен спор на 27 юни, съобщи Ройтерс, представена от Българска телеграфна агенция.

„ Както казахте: на всички места, когато и да е, на всяко място “, съобщи Байдън в обществените медии и за първи път изложи изискванията си да взе участие дружно с някогашния президент по национална телевизия.

Тръмп съобщи, че Байдън е най-лошия участник спор, с който се е сблъсквал „ Готов съм и желая да дебатирам с мошеника Джо на двете препоръчани дати през юни и септември “, написа някогашният държавен глава в обществените мрежи.

От Си Ен Ен прецизираха, че дебатът ще се организира в студиото им в Атланта, Джорджия без аудитория, а водещият ще бъде избран по-късно. Очаква се в щата Джорджия президентските избори да бъдат изключително оспорвани.

Двамата претенденти одобриха и поканата на телевизия Ей Би Си за втори спор на 10 септември, а обособен спор сред претендентите за вицепрезидент ще се състои през юли, след националната конференция на републиканците.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР