Президентът на САЩ Джо Байдън и неговият съперник Доналд Тръмп

...
Президентът на САЩ Джо Байдън и неговият съперник Доналд Тръмп
Коментари Харесай

Джо Байдън и Доналд Тръмп се отправят към Тексас, докато дебатът за имиграцията се нажежава

Президентът на Съединени американски щати Джо Байдън и неговият противник Доналд Тръмп са подготвени да посетят границата сред Съединени американски щати и Мексико в четвъртък, защото незаконната имиграция става все по-силен политически въпрос в конкуренцията за Белия дом.

Републиканците упрекнаха хлабавите имиграционни правила при Байдън за повишаване на противозаконното прекосяване на границата от Мексико, до момента в който президентът атакува републиканците в Конгреса за блокиране на имиграционна договорка под натиска на Тръмп.

„ Преди месеци инструктирах моя екип да стартира работа с двупартийни законодатели, с цел да поправи нашата имиграционна система “, сподели Байдън в обява на X. „ Те свършиха страхотна работа и дружно поставихме напредват някои от най-справедливите промени до момента. “

„ Говорителят [Майк] Джонсън, време е да разглася гласоподаване и да изпратя този законопроект на бюрото ми “, добави той, имайки поради републиканския ръководител на Камарата на представителите.

Байдън ще пътува в четвъртък до Браунсвил, Тексас, н...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР