Президентът на САЩ Джо Байдън говори на Националната среща на

...
Президентът на САЩ Джо Байдън говори на Националната среща на
Коментари Харесай

СМЯХ: Байдън завърши речта си с Бог да пази кралицата“

Президентът на Съединени американски щати Джо Байдън приказва на Националната среща на върха за по-безопасни общности в Кънектикът, призовавайки за по-строги закони за надзор върху оръжията, когато внезапно – от нищото, наподобява объркал аудиторията, приключи речта си с фразата „ Бог да пази кралицата “, написа Би Би Си.

Изразът беше част от химна на Англия допреди 10 месеца, когато Елизабет II умря.

" Ще помоля фотографа на Белия дом да се приближи и да ни снима до момента в който заставам пред всяка една група от вас. Обикновено се здрависвам, само че в този момент ще го създадем по този начин. Ако виждате камерата, значи ще излезете на фотографията. Това ще е ви се отрази минимум от всичко казано на тази среща, давам обещание. Бог да пази кралицата, дребосъче ", съобщи Байдън.

Видеоклипове на необичайния израз на президента бързо започнаха да циркулират онлайн, като потребителите на обществените мрежи се питаха какво има поради.

Главният заместител прессекретар на Белия дом, Оливия Далтън, по-късно отговори на кореспонденти, като сподели, че президентът „ се обърнал към някого в тълпата “.


 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР