Президентът на САЩ Джо Байдън е уверен, че предстоящите през

...
Президентът на САЩ Джо Байдън е уверен, че предстоящите през
Коментари Харесай

Байдън вярва в изборите в САЩ, но се тревожи от реакцията на Тръмп

Президентът на Съединени американски щати Джо Байдън е убеден, че идните през ноември президентски избори ще бъдат почтено извършени, само че предизвести, че републиканският претендент Доналд Тръмп може да откаже да одобри резултата , оповестява " Ройтерс ".

" Уверен съм, че ще бъде свободно и почтено. Не знам дали ще бъде спокойно. Нещата, които Тръмп сподели последния път, когато не хареса резултата от изборите бяха доста рискови ", сподели Байдън.

Байдън означи, че вицепрезидентът на Тръмп, американският сенатор Джей Ди Ванс, нe удостовери по време на вицепрезидентския спор тази седмица, че ще одобри резултата от вота идващия месец.

Тръмп, навестяващ в петък център за реагиране при урагана " Хелън " в Евънс, Джорджия, сподели, че не е чул какво е споделил Байдън.
 Повече от 200 са жертвите на
Повече от 200 са жертвите на " Хелън " в Съединени американски щати

Затруднени са избавителните действия и снабдяването на селищата с съществени артикули

" Мога единствено да се надявам, че ще бъдат почтени ", сподели той пред кореспонденти за изборите. Мисля, че в този щат ще бъде и се надявам, че във всеки щат ще бъде по този начин. "

Американските прокурори обявиха тази седмица, че Тръмп е работил отвън обсега на отговорностите си като президент, когато е оказал напън върху държавни чиновници и тогавашния вицепрезидент Майк Пенс да се опитат да анулират провалянето си на изборите през 2020 година

Тяхното досие от 165 страници евентуално е последната опция за прокурорите да изяснят в детайли случая си против Тръмп преди президентските избори.

Тръмп ще се състезава против вицепрезидента от Демократическата партия Камала Харис на изборите на 5 ноември.
 Вицепрезидентът на Тръмп нападна Камала Харис
Вицепрезидентът на Тръмп нападна Камала Харис

Тим Уолц подлага на критика републиканците за климата

В Аризона, един от седемте конкурентни американски щата, които се чака да решат президентските избори през 2024 година, група за покровителство, учредена от съветника на Доналд Тръмп Стивън Милър, прокара смела правна доктрина: че съдиите могат да отхвърлят резултатите от изборите при положение на " пропуски или нередности " от локалните управляващи.

Републиканците споделят, че правосъдните каузи имат за цел да върнат вярата в изборите, като подсигуряват, че хората няма да гласоподават нелегално. Тръмп и неговите съдружници настояват, че загубата му на изборите през 2020 година

Кампанията на Харис съобщи в изказване, че републиканците " възнамеряват да посеят съмнение в нашите избори и да подкопаят нашата народна власт, с цел да могат да плачат, когато изгубят ".
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР