Президентът на САЩ Джо Байдън е първият, който даде точна

...
Президентът на САЩ Джо Байдън е първият, който даде точна
Коментари Харесай

Байдън е първият лидер, който даде точна оценка за диктатора Путин

Президентът на Съединени американски щати Джо Байдън е първият, който даде точна и безкомпромисна характерност на Владимир Путин. Такава позиция изрази опозиционната платформа " Форум на свободна Русия " по отношение на изявлението на Байдън пред ABC News, в което той отговори позитивно на въпроса дали счита Путин за палач. Той предизвести, че Кремъл ще си заплати за намесата в американския политически живот, написа News.bg.

В свое публично изказване организацията приканва и другите водачи на демократичния свят да последват образеца на американския президент. Основна цел на " Форума на свободна Русия " е образуване на интелектуална опция на режима на Путин, въз основа на която да бъде построена нова европейска Русия. Постоянната комисия на организацията включва 11 души - политици и общественици, измежду които са Гари Каспаров, Иван Тютрин, Андрей Иларионов, Иля Пономарьов. Пълният текст на изказването:

Постоянната комисия на " Форума на свободна Русия " приветства самодейностите на президента на Съединени американски щати Джо Байдън за въздържане на експанзията на путинския режим и наказване на Путин и неговата мафиотска формация за осъществените от тях закононарушения. Подкрепяме глобите, които бяха въведени от американските управляващи във връзка с Кремъл, и считаме за належащо да бъде разширена санкционната политика във връзка с ръководещия диктаторски режим в Русия.

Ние също по този начин поддържаме изказванията на президента на Съединени американски щати Джо Байдън за нуждата от съответен отговор против всяка форма на интервенция на Кремъл във вътрешната политика на Съединени американски щати, без значение дали става дума за хакерски офанзиви или за опити да се повлияе на изборните резултати.

Особено вдъхновение поражда фактът, че президентът на Съединени американски щати за първи път даде толкоз точна и безкомпромисна характерност на съветския деспот, наричайки Владимир Путин " безчувствен палач ". Очевидно, Западният свят като цяло и самите Съединени американски щати към този момент не хранят никакви илюзии във връзка с Путин и заслужено го дефинират освен като корупционер, само че и като елементарен палач. Такава характерност, дадена на толкоз високо равнище, слага незаличимо клеймо върху облика на съветския деспот. Надяваме се, че и други водачи на свободния свят ще последват образеца на президента на Съединени американски щати, ще престанат да му подават топката и ще прекратят " взаимноизгодното съдействие " с килъра, тиранина, който завзе властта в нашата страна.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР