Президентът на САЩ Джо Байдън е дал отново положителен резултат

...
Президентът на САЩ Джо Байдън е дал отново положителен резултат
Коментари Харесай

Байдън пак е с ковид, няма симптоми, но е под наблюдение

Президентът на Съединени американски щати Джо Байдън е дал още веднъж позитивен резултат на теста за Ковид-19, предадоха международните организации и Българска телеграфна агенция. Той няма признаци и още веднъж ще се изолира, с цел да защищити антуража си, разгласи неговият персонален доктор в писмо, публикувано от Белия дом.

Байдън, който е на 79 години, е дал позитивен резултат на антигенен тест в края на сутринта през днешния ден, написа лекар Кевин О'Конър. Той акцентира, че при пациенти, лекувани с " Паксловид " поради болест с Ковид-19, може да се следи след няколко негативни теста след края на лекуването още веднъж позитивен тест и точно това се е случило и при Байдън.

Лекарят акцентира, че при Байдън признаците не са се появили още веднъж и той се усеща изцяло добре. Така че на този стадий няма никакво съображение за възобновяване на лекуването, само че президентът е под наблюдаване.

Байдън се болести с Ковид-19 на 21 юли и имаше леки признаци. Той има цялостен имунизационен цикъл и две бустерни дози.

По време на болестта бе лекуван с " Паксловид ", антивирусен медикамент, който работи, като понижава способността на вируса да репликира и забавя по този метод напредъка на заболяването. Медикаментът се приема в първите дни след появяването на признаците, с цел да бъде сполучлив.

В Съединени американски щати той се предлага при хора, за които има риск да се разболеят съществено. Байдън поради възрастта си попада в тази категория.

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в!

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР