Президентът на САЩ Джо Байдън допуска, че Републиканската партия ще

...
Президентът на САЩ Джо Байдън допуска, че Републиканската партия ще
Коментари Харесай

Байдън очаква импийчмънт при победа на републиканците на междинните избори

Президентът на Съединени американски щати Джо Байдън позволява, че Републиканската партия ще го в профил от власт, в случай че завоюва междинните избори за Конгрес, които ще се проведат на 8 ноември. Американският водач показа това обществено на протест на демократите в колежа MiraCosta покрай град Сан Диего, оповестява Newsmax.

„ Те към този момент ми споделиха, че в случай че си върнат Камарата и Сената, ще ми разгласят импийчмънт. Но не знам защо, по дяволите, ще ме импийчнат “, сподели Байдън, предизвиквайки смях измежду тълпата.

В края на август The Hill заяви, че републиканците се канят да разгласят импийчмънт на Байдън през ноември след междинните избори в Съединени американски щати. Авторите на материала настояват, че редица консерватори към този момент са внесли в сегашния Конгрес публикации за импийчмънт против президента. Те упрекват Байдън в осъществяване на „ съществени закононарушения “ в метода си към редица въпроси, в това число граничния надзор, пандемията от ковид и изтеглянето на американските войски от Афганистан.

Републиканският член на Камарата на представителите на Съединени американски щати Марджъри Тейлър Грийн към този момент прикани за импийчмънт на Байдън поради обиска в имението на някогашния американски президент Доналд Тръмп. Републиканският сенатор Тед Круз в това време от време на време твърди, че ще има „ доста учредения “ за импийчмънт на Байдън.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР