Президентът на Сърбия Александър ВучичАлександър Вучич – сръбски юрист и

...
Президентът на Сърбия Александър ВучичАлександър Вучич – сръбски юрист и
Коментари Харесай

Вучич преди срещата с косовския премиер: Няма да има капитулация, нито завръщане в 90-те

Президентът на Сърбия Александър Вучич  Александър Вучич Александър Вучич – сръбски правист и политик. Александър Вучич е роден на 5 март 1970 година в Белград. сподели преди заминаването си за Брюксел през днешния ден, че няма да има капитулация, нито завръщане в деветдесетте и Сърбия ще върви напред, колкото и да е мъчно, съобщи Танюг.

„ След 15 минути тръгваме за Брюксел. Искам да благодаря на тази част от Сърбия, която има доверие в своето държавно управление и която има вяра, че ще създадем това, което е най-добре за страната ни “, сподели Вучич във видео, оповестено в Инстаграм профила му.
                             

 

Днес в Брюксел ще се състои среща сред президента на Сърбия Александър Вучич  Александър Вучич Александър Вучич – сръбски правист и политик. Александър Вучич е роден на 5 март 1970 година в Белград. и министър-председателя на Косово Албин Курти в границите на разговора за нормализиране на връзките сред двете страни с посредничеството на Европейския съюз. Срещата е проведена от висшия представител на Европейски Съюз за общата външна политика и сигурността Жозеп Борел, който дружно със специфичния представител на Европейски Съюз за Западните Балкани и за разговора сред Сърбия и Косово Мирослав Лайчак ще организира обособени срещи с президента на Сърбия Александър Вучич  Александър Вучич Александър Вучич – сръбски правист и политик. Александър Вучич е роден на 5 март 1970 година в Белград. и с министър-председателя на Косово Албин Курти. След това ще бъде извършена обща среща, на която ще бъде разисквано предлагането на Европейски Съюз за нормализиране на връзките сред двете страни, отбелязва Българска телеграфна агенция.

Във видеото Вучич се обърна и към тези, които го атакуват, че „ ще подпише нещо “ и по този метод ще се трансформира в „ изменник “ на родината си.

„ На тези, които авансово са подготвени да ни атакуват и авансово знаят, че сме отговорни и се връщаме в деветдесетте, мога единствено да кажа да не се тормозят “, съобщи сръбският президент.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР