Президентът на Сърбия Александър ВучичАлександър Вучич – сръбски юрист и

...
Президентът на Сърбия Александър ВучичАлександър Вучич – сръбски юрист и
Коментари Харесай

Вучич: Много съм разочарован от поведението на социалистите


Президентът на Сърбия Александър Вучич  Александър Вучич Александър Вучич – сръбски правист и политик. Александър Вучич е роден на 5 март 1970 година в Белград. сподели на среща с управлението на своята Сръбска прогресивна партия (СПП), че са " останали сами ", неудовлетворен от връзките със СПС, оповестяват сръбските медии.

" По-добре да отидем в съпротива, в сравнение с страната да се ръководи от партийни и частни ползи. Готов съм да отида на избори като претендент за министър-председател, само че няма да се поддам на изнудване нито от Запада, нито от СПС, нито от подправени десни партии ", сподели Вучич на срещата с управлението на СПП.

Според медии, близки до ръководещите, изборите ще се проведат през септември тази година и Вучич ще бъде претендент за министър-председател. Това било доказано за ТВ Пинк от източник от СПП.

Намекът за цялостна смяна на политическата сцена в Сърбия се появи по време на последното съвещание на Народното събрание, отдадено на Косово. Държавният глава и водач на най-силната политическа партия в Сърбия съобщи, че СПП е останала сама в отбраната на държавните ползи и че народът е до него, написа вестник " Новости ".

" Много съм отчаян от държанието на социалистите, които бяха някъде по средата и желаеха да се харесат на всички ", цитираха Вучич източници от СПП пред медии, близки до ръководещите.

Президентът съобщи също, че " му е писнало от корумпирани хора, които желаят да забогатеят за сметка на партията, постоянно се базират на него в мътните си каузи и постоянно, когато би трябвало да се бият за страната и за хората, първи им обръщат тил ", написа на уеб страницата си ТВ Пинк.

" Новости " цитира ръководителя на Изпълнителния съвет на СПП Дарко Глишич, който сподели, че " Социалистическата партия на Сърбия продължава ежедневната си процедура на кокетничене и ухажване на мръсници от опозицията. Аз ги осведомявам, че СПП е подготвена да се причисли към опозицията през днешния ден, само че в никакъв случай няма да бъде част от политически сделки. Нашата политика е обич и работа за Сърбия и за нашия народ, а не кресло непременно ", сподели Глишич.

Ако бъде взето решение да се отиде на избори, най-реалистично е те да се състоят през октомври или ноември, написа още " Новости ". Близките до ръководещите медии показаха септември като вероятен месец за избори.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР