Президентът на Сърбия Александър ВучичАлександър Вучич – сръбски юрист и

...
Президентът на Сърбия Александър ВучичАлександър Вучич – сръбски юрист и
Коментари Харесай

Откриха още едно златно находище в Сърбия


Президентът на Сърбия Александър Вучич  Александър Вучич Александър Вучич – сръбски правист и политик. Александър Вучич е роден на 5 март 1970 година в Белград. заяви нощес, че в страната е открито още едно златно находище, в което има доста повече злато, в сравнение с в също неотдавна откритото находище в Жагубица, и за което по-рано беше оповестено, че са открити огромни златни запаси, съобщи Танюг.

" Това е едно от първите 100 най-големи златни залежи в целия свят и може би е по-добро от тези в целия свят ", сподели президентът и добави, че не може да посочи къде е това място, " тъй като всеки би отишъл там ".

Вучич добави, че единствено той и още един човек знаят точното местонахождение.

" Не се опитвайте да разберете, до момента в който не стартираме да си вършим работата, тъй като когато се разбере, цените ще скочат 10 и 50 пъти ", сподели Вучич и изрази страдание, че Сърбия е пропуснала опцията да експлоатира литиевите си залежи.

Той добави, че всеки ще направи " най-хубавото, на което е кадърен, без значение от сложната година, която имаме ". 

" Сърбия е оцелявала и в доста по-тежки обстановки, уповавам се, че ще победи, ще съумее да резервира своя живот и децата си, сподели президентът в края на обръщението си към обществеността във връзка договарянията за Косово.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР