Президентът на Сърбия Александър Вучич оцени, че през последните 24

...
Президентът на Сърбия Александър Вучич оцени, че през последните 24
Коментари Харесай

Александър Вучич: Сърбия не се е намирала в толкова трудна ситуация от много години

Президентът на Сърбия Александър Вучич оцени, че през последните 24 години Сърбия не е била в толкоз сложна обстановка в каквато е през днешния ден, оповестява вестник " Политика ".

Вучич сподели, че " в бъдеще ще се надигнем пред сложни избори и доста проблеми, и че живеем във време, в което активността на Агенцията за сигурност и информация (БИА) е изключително значима, основно във връзка с външния фактор ".

Говорейки на гала в Агенцията за сигурност и информация, където бяха маркирани 123 години от основаването на Отдела за поверителни полицейски въпроси и 20 години от основаването на Агенцията, каквато е през днешния ден, Александър Вучич сподели, че " Белград е като Казабланка през последните седмици: когато имаме посетители от Русия, откриваме тези от западните служби, които ги наблюдават от близко, а когато имаме посетители от Запада, откриваме други, които ги наблюдават от близко ".

„ Това демонстрира какъв брой се интересуват те освен един от различен, само че и от това парченце от нашата страна, което бихме желали да запазим за себе си и нашето потомство. Този път, не по наша виновност, сме въвлечени в обаян кръг, от който няма излаз “, сподели Вучич.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР