Президентът на Сампдория Масимо Фереро е бил арестуван за предполагаеми

...
Президентът на Сампдория Масимо Фереро е бил арестуван за предполагаеми
Коментари Харесай

Арестуваха собственика на Сампдория

Президентът на Сампдория Масимо Фереро е бил задържан за хипотетични финансови измами, които обаче не са свързани с клуба.

Ексцентричният италианец бе отведен в пандиза тази заран от Финансовата полиция, до момента в който други петима души, за които се допуска, че са му съучастници бяха сложени под домакински арест.

Финансовата полиция в Италия арестува Фереро за хипотетични корпоративни закононарушения и банкрут в следствие, извършено от прокурора на Паола в района на Калабрия.

Преди два дни босът съобщи в изявление за вестник " Ла Република ", че е изтощен и търси вложители, които да купят клуба, който се намира в неприятна форма, допускайки две следващи загуби от Фиорентина и Лацио. Самп се намира на 15-а позиция с 15 точки, единствено на 5 над рисковата зона.

" След осем години на жертви, пристрастеност, упорита работа, само че също и персонални нападки и обвинявания, стартирам да се усещам доста изтощен. Ще продължа да давам всичко от себе си за Сампдория, само че в случай че има купувачи, искащи да придобият клуба, апелирам, запознайте ги с мен, подготвен съм да ги изслушам, при изискване че дадат вярната цена за клуба ", показа тогава притежателят на Сампдория.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР