Президентът на Съединените щати Доналд Тръмп се върна към задълженията

...
Президентът на Съединените щати Доналд Тръмп се върна към задълженията
Коментари Харесай

Тръмп се върна в Овалния кабинет: Искам за всички лечение като моето, чувствам се перфектно

Президентът на Съединените щати Доналд Тръмп се върна към отговорностите си в Овалния кабинет Белия дом, седмица откакто даде позитивен тест за COVID-19.

С следващо видеообръщение Тръмп съобщи, че желае за всички американци лекуване, на каквото е бил подложен самият той.

От своя страна, противникът му на изборите Джо Байдън уточни, че не е дипломиран да разяснява психологичното здраве на Тръмп, само че още веднъж разкритикува отношението му по отношение на пандемията.

" Искам за всеки лекуване като това на вашия президент, тъй като се усещам ужасно. Чувствам се съвършено ", сподели Доналд Тръмп, президент на Съединени американски щати.

" Трагедия е, че президентът се държи, като че ли COVID-19 е нещо, за което не би трябвало да се тревожим. Докато към този момент 210 000 души починаха! Това е подигравка ", съобщи Джо Байдън, кандидат-президент на Демократическата партия.

Поведението на американския президент, подложен на критика от месеци за метода, по който управлява страната в изискванията на пандемия, е следено с внимание в миг, когато случаите на ковид в Белия дом - чиновници, съветници, публицисти - се усилват, означи Агенция Франс Прес.

След завръщането си в Белия дом президентът получи сводка за договарянията за стимулиране на стопанската система, както и за придвижването на, който след Мексико се насочва към Съединени американски щати, сподели представителят му Брайън Моргънстърн.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР