Президентът на Съединените щати Доналд Тръмп публикува в Туитър в

...
Президентът на Съединените щати Доналд Тръмп публикува в Туитър в
Коментари Харесай

Тръмп одобрява забраната за изгаряне на американското знаме

Президентът на Съединените щати Доналд Тръмп разгласява в " Туитър " в събота, с цел да поддържа предложение за изменение на конституцията , което ще разреши на конгреса да забрани оскверняването на американското знаме. " Всичко за сенатор Стив Дайнс, защото той предлага корекция за мощна ЗАБРАНА за изгарянето на американския ни байрак ", написа Тръмп.

Предложението беше показано през вчерашния ден и в сената, и в памарата на представителите от сенатора-републиканец Стив Дайнс и конгресмена-републиканец Стив Уомак, отбелязвайки последното изпитание да оспори тридесетгодишното решение на Върховния съд, че запалването на флага е предпазена форма на словото според първата корекция.

All in for Senator Steve Daines as he proposes an Amendment for a strong BAN on burning our American Flag. A no brainer!
— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) June 15, 2019
" Нашият байрак на Съединените щати е безконечен знак на свободата, който споделя историята на Америка, историята на трайното ни гонене на свободата ", съобщи през вчерашния ден сенатор Дайнс. " Като си спомняме за жертвите на всички, които носеха нейните цветове в борбата, нашият народ би трябвало постоянно да слага знамето на достойнството и достолепието, от което се нуждае ".
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР