Президентът на Съединените щати Доналд Тръмп обяви, че ще си

...
Президентът на Съединените щати Доналд Тръмп обяви, че ще си
Коментари Харесай

Доналд Тръмп се закани да си тръгне от срещата с Ким Чен Ун, ако не му се стори успешна

Президентът на Съединените щати Доналд Тръмп разгласи, че ще си тръгне от срещата с Ким Чен Ун, която ще се състои през идващите седмици, в случай че тя му се стори неплодотворна. Това американският водач съобщи в сряда по време на взаимната си конференция с японския министър-председател Шиндзо Абе в имението си " Мар-а-Лаго " в Палм Бийч, Флорида.

" Мисля, че това ще бъде една извънредно сполучлива среща. Все отново в случай че смятахме, че няма да бъде такава, нямаше и да я организираме. Ако обаче срещата, на когато ще участвам персонално, се окаже неплодотворна, ще я напусна с цялото си почитание ", сподели американският водач.

По време на конференцията президентът на Съединени американски щати увери японския министър председател, че има намерение да направи всичко допустимо, с цел да освободи японците, отвлечени и арестувани в Северна Корея. Той означи, че към този момент се е срещнал със фамилиите на японските жители, " отвлечени от севернокорейския режим ".

" Ние постоянно обсъждаме това. То е в действителност значимо за вас. Затова ще създадем всичко допустимо да ги върнем в Япония. Обещавам ", безапелационен бе американският президент, обръщайки се към Абе. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР