Президентът на Съединените щати Джо БайдънДжо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън)

...
Президентът на Съединените щати Джо БайдънДжо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън)
Коментари Харесай

Байдън с нов лапсус: Очаквам Конгресът да одобри финансовата помощ за НАТО

Президентът на Съединените щати Джо Байдън  Джо Байдън Джо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 година в за следващ път от началото на мандата си позволи неточност на езика, на фона на засилващите се рецензии против него поради напредналата му възраст.

В събота, по време на конференция в щата Делауеър, американският държавен глава обърка законопроекта в Конгреса, казвайки, че е значимо да бъде гласуван и признат, с цел да може „ НАТО да получи по този начин нужната финансова поддръжка “.

„ Щом завърши ваканцията му, Конгресът ще се завърне и ще утвърди финансовият законопроект за НАТО “, сподели Байдън, вместо Украйна.

Пакетът на обща стойност 95 милиарда $, който засяга президентът на Съединени американски щати, е предопределен както за Украйна, по този начин и за Израел, като Киев ще получи по-голямата част от помощта в размер на 61 милиарда $. Останалите ще бъдат разпределени сред Израел и Тайван.

Слуховете, че ще изоставим Украйна и че ще допуснем НАТО да се разедини са изрично срещу разбиранията на Съединените американски щати. Това би било срещу нашите личния обещания и срещу бойците, които изпращаме от времето на Айзенхауер. Ето за какво, незабавно щом завърши ваканцията и се завърне на работа, Конгресът ще утвърди финансовата помощ за НАТО. Това е значимото, сподели Джо Байдън  Джо Байдън Джо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 година в.

В петък Конгресът на Съединени американски щати излезе във почивка, без да прегледа помощта за Украйна.

Biden confuses Ukraine with NATO…
— @amuse (@amuse)
Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР