Президентът на Съединените щати Джо БайдънДжо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън)

...
Президентът на Съединените щати Джо БайдънДжо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън)
Коментари Харесай

Байдън за банковите фалити: Спокойно, всичко е под контрол

Президентът на Съединените щати Джо Байдън  Джо Байдън Джо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 година в свика този понеделник конференция в Белия дом във връзка последните банкови банкрути в страната, предадоха международните организации.

Пред публицисти Байдън акцентира, че " никой не е над закона " и напомни, че още от времето, когато е бил вицепрезидент (по времето на Барак Обама, бел. ред.) са били основани механизми за понижаване на риска, с цел да бъде предотвратена нова икономическа рецесия.

Американците могат да бъдат спокойни, финансовата система на Съединени американски щати е постоянна, означи Байдън и увери, че депозитите на хората не са застрашени.

Американският държавен глава беше безапелационен, че ще бъде направено всичко допустимо банковата рецесия в Съединени американски щати да не засегне други страни.

По думите му " американците могат да дишат умерено, тъй като фирмите ще могат да заплащат заплатите на своите чиновници ", и още един път прикани хората да имат вяра във финансовата и банкова системи на страната.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР