Президентът на Съединените щати Джо БайдънДжо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън)

...
Президентът на Съединените щати Джо БайдънДжо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън)
Коментари Харесай

Байдън подписа ратификационните документи на Швеция и Финландия за присъединяване към НАТО


Президентът на Съединените щати Джо Байдън  Джо Байдън Джо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 година в подписа ратификационните документи за протоколите за присъединение към Организацията на Северноатлантическия контракт (НАТО) на Швеция и Финландия, предава БНР. 

По този метод Съединени американски щати се трансформира в 23-тата страна члена на НАТО, която направи това.

Байдън означи, че присъединението на скандинавските страни към алианса ще донесе " сигурност и непоклатимост освен на Европа или Съединени американски щати, само че и на целия свят ".



Той добави, че Финландия и Швеция имат мощни стопански системи и войска и ще допринесат доста за НАТО, за " да възпират закани, които вредят на ползите на НАТО ".

Президентът на Съединени американски щати разяснява, че " Путин искаше да разбие НАТО на части “, само че вместо това организацията е " по-силна от всеки път ", като Финландия и Швеция поемат " свещения ангажимент, който гласи, че офанзива против един е офанзива против всички ".

Джо Байдън  Джо Байдън Джо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 година в приключи с думите, че Съединени американски щати ще пазят всеки инч от територията на НАТО и че алиансът е по-голям от всеки път на фона на рецесията в Украйна.

Организацията остава отворена за европейските страни, които споделят едни и същи полезности и могат да допринесат по боен метод на алианса.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР