Президентът на Съединените щати Джо Байдън заяви, че се е

...
Президентът на Съединените щати Джо Байдън заяви, че се е
Коментари Харесай

Тръмп след неясно изречение на Байдън: Не разбрах какво каза накрая, но мисля, че и той не разбра

Президентът на Съединените щати Джо Байдън съобщи, че се е справил „ добре “ в телевизионния спор в четвъртък против „ лъжеца “ Тръмп.

Според мнозина анализатори обаче 81-годишният Байдън е изглеждал безпомощен и извънредно нерешителен в дебата против своя конкурент от Републиканската партия. В избрани моменти даже самият Тръмп изпитваше усложнение да разбере някои от тезите на сегашния собственик на Белия дом.

В един от кръговете с въпроси Байдън бе запитан за обстановката на границата с Мексико, на което той отвърна нерешително: „ Общата самодейност във връзка с това, което ще създадем, е повече гранични патрули и повече чиновници по въпросите на убежището “.

След това модераторът помоли Тръмп за имитация.

Не разбрах какво сподели най-после, само че мисля, че и той самият не се разбра, сподели Доналд Тръмп.

На няколко пъти Байдън се прокашля и гласът му звучеше дрезгаво и по-грубо от нормално, защото през последните дни се бореше с грип. Въпреки това няколко източници от Демократическата партия, представени от американски медии, към този момент приказват за „ суматоха “ към неувереното показване на президента, което оказва огромен напън върху акцията на демократите преди Конгреса на партията.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР