Президентът на Съединените щати Джо Байдън планира да стартира кампанията

...
Президентът на Съединените щати Джо Байдън планира да стартира кампанията
Коментари Харесай

Втори мандат: Байдън обявява кандидатурата си следващата седмица

Президентът на Съединените щати Джо Байдън възнамерява да започва акцията си за преизбиране през 2024 година с стартирането на видеоклип идната седмица, заяви в. " Вашингтон пост ", базирайки се на хора, осведомени с проекта.

Твърди се, че помощниците му завършват проектите за видеото, което се чака да бъде пуснато във вторник, с цел да съвпадне с четиригодишнината от старта на акцията му през 2020 година

Байдън импровизирано е изразил желанието си да се кандидатира за втори мандат, само че към момента не е направил публично изказване.

Хората, които приказваха при изискване на анонимност, с цел да обсъдят вътрешните разисквания, обявиха, че не са наясно, че е взето дефинитивно решение за времето , само че че Байдън е гледал към вторник, 25 април, четири години откакто той влезе в конкуренцията за 2020 година

Очаква се идното изказване да бъде под формата на видеоклип, пуснат до поддръжниците.

80-годишният Байдън нееднократно е заявявал, че има намерение да се кандидатира за втори мандат, само че съгласно съветниците му не е изпитвал особена потребност да се впуска в предизборна акция, защото не е изправен пред забележителна съпротива за номинацията на своята партия .

Това ще бъде доста по-различно прекарване от това преди четири години, когато Байдън беше отписван от огромна част от политическия естаблишмънт, до момента в който не затвърди поддръжката си като претендента, за който демократите смятаха, че е най-подходящ да победи тогавашния президент Доналд Тръмп, до момента в който бушуваше пандемията от ковид.
 Байдън разгласи кандидатурата си за изборите през 2024 година
Байдън разгласи кандидатурата си за изборите през 2024 година

По-рано съобщи, че възнамерява да се кандидатира за преизбиране през 2024 година, само че към момента не е подготвен

Този път той ще би трябвало да жонглира с предизвикването да се бори за преизбиране и в същото време да ръководи страната .

Президентът, който към този момент е най-възрастният човек, избиран в миналото на този пост, ще би трябвало да се пребори и с опасенията на гласоподавателите по отношение на неговата склонност за работа.

Той отхвърли тези опасения, като сподели на гласоподавателите да " ме следят ", а помощниците му настояват, че възнамерява да организира дейна акция преди изборите .

Джо Байдън е поканил във Вашингтон през идната седмица водещи донори на демократите, които се очакваше да вечерят с него и да проведат стратегическа сесия с основните му политически съветници .
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР