Президентът на Съединените щати Джо Байдън обяви санкции срещу две

...
Президентът на Съединените щати Джо Байдън обяви санкции срещу две
Коментари Харесай

САЩ с първи пакет санкции срещу Русия

Президентът на Съединените щати Джо Байдън разгласи наказания против две съветски банки и членове на съветския хайлайф в отговор на политиката на Русия по отношение на Украйна. Санкциите ще обиден и съветските държавни облигации и ще бъдат още по-тежки в случай че Русия продължи " експанзията " си, сподели американският водач.

Байдън призна, че ескалация в Украйна ще се отрази на енергийните пазари неподходящо за потребителите.

" Ние също ще би трябвало да платим за отбраната на свободата. Трябва да сме почтени. Ще подхваща енергични дейности, с цел да подсигурявам, че нашите наказания ще навредят на съветската, а не на нашата стопанска система. Наблюдаваме от близко енергийните пазари за всевъзможни спирания на доставките. Изпълняваме проект в съгласуваност с основните консуматори и снабдители на нефт, за групови вложения в непоклатимост на световния пазар. Това ще притъпи растежа на цените. Искам да понижа цената за американците на бензиностанциите. Това значимо за мен ", сподели Байдън.

Американският президент разгласи подсилване на американското военно наличие в Прибалтика в отговор на отхвърли на Русия да изтегли войските си от Беларус:

Съединените щати и съдружниците ще пазят всеки сантиметър НАТО-вска територия, само че не желаят военна борба с Русия и към момента са подготвени на разговор, акцентира Джо Байдън.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР