Президентът на Съединените американски щати Доналд Тръмп отхвърли предложението на

...
Президентът на Съединените американски щати Доналд Тръмп отхвърли предложението на
Коментари Харесай

Тръмп няма да позволи на руските власти да разпитат американски граждани

Президентът на Съединените американски щати Доналд Тръмп отхвърли предлагането на Владимир Путин да разреши на съветските управляващи да разпитат някогашен американски дипломат и няколко други жители на Съединени американски щати, съобщи представителят на Белия дом Сара Сандърс.

„ Това беше едно откровено предложение на президента Путин, само че президентът Тръмп не е склонен. “, заяви Сандърс, представен от БГНЕС.
Путин предложи да позволи на американски публични лица да разпитат на място в Русия 12-те руснаци, упрекнати, че са проникнали нелегално в компютри на Демократическата партия. В подмяна, президентът на РФ, изиска Съединени американски щати да разрешат разпита на някогашния дипломат в Москва Майкъл Макфол и няколко други американски жители.
Независимо от отхвърли на Тръмп да допусне реципрочните разпити, от Белия дом се надяват 12-те упрекнати руснаци да дойдат в Съединени американски щати, с цел да бъдат разпитани.
„ Надяваме се президентът Путин да накара 12-те разпознати руснаци да дойдат в Съединени американски щати, където да бъде потвърдена тяхната непорочност или виновност “, добави Сандърс.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР