Президентът на Руската федерация Владимир Путин се страхува от настоящия

...
Президентът на Руската федерация Владимир Путин се страхува от настоящия
Коментари Харесай

Путин се страхува от Кадиров, държи го с пари и привилегии

Президентът на Руската федерация Владимир Путин се опасява от сегашния водач на Чечня Рамзан Кадиров. Кремъл го управлява с пари и привилегии, другояче Ичкерия (официално това е Чеченска република Ичкерия – бел.ред.) от дълго време щеше да е свободна.

" Всъщност Путин се опасява от Кадиров. Защото той е човек, който може да му сътвори доста проблеми ", споделя секретарят на Съвета за национална сигурност и защита Олексий Данилов в изявление за " Украинска истина ".

Според него Москва има своя войска, само че Кадиров също има своя войска. И в случай че Путин не беше дал цялостна независимост на водача на Чечня, Ичкерия от дълго време щеше да се разпалва.

" Веднага щом Путин си отиде, Ичкерия ще стане свободна страна. С Кадиров или без Кадиров, повярвайте ми, това ще стане сигурно и доста, доста бързо. Защото това е обособена страна, която няма нищо общо с Руската федерация ", акцентира Данилов.

Освен това той напомня, че Путин е дал заповед да бъде погубен бащата на Кадиров и съгласно законите на този народ би трябвало да има ответен отговор.

Превод: Faktor.bg
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР