Президентът на Руската федерация Владимир Путин обяви началото на нова

...
Президентът на Руската федерация Владимир Путин обяви началото на нова
Коментари Харесай

Украйна призовава международната общност да действа незабавно

" Президентът на Руската федерация Владимир Путин разгласи началото на нова вълна от експанзия против Украйна. " Това съобщи в прессъобщение посолството на Украйна в България.

В позицията на посолството се споделя, че задачата на съветската настъпателна военна интервенция е да унищожи украинската страна и да завземе украинска територия със мощ като откри окупационен надзор.

Руските сили нападат освен военни цели, само че и мирни градове в Крим, Донбас и други елементи на страната.
 Зеленски разгласи военно състояние за цяла Украйна
Зеленски разгласи военно състояние за цяла Украйна

Разговарял е с Джо Байдън…

От посолството дефинират това като акт на война, офанзива против суверенитета и териториалната целокупност на Украйна, жестоко нарушаване на Устава на Организация на обединените нации и главните правила и правила на интернационалното право.

Украйна е подготвена да отбрани суверенитета си и националната си сигурност.

Украйна приканва интернационалната общественост да работи неотложно. Само обединени и решителни стъпки могат да спрат експанзията на Владимир Путин против Украйна, оповестяват от посолството.

Нашите сътрудници би трябвало неотложно да задействат пакет от нови наказания против Русия . Ние също по този начин призоваваме другарските столици да продължат да укрепват отбранителните качества на нашата страна посредством даване на оръжия и военна техника.

От нашия общ отговор в този момент зависи освен живота и сигурността на украинските жители, само че и от сигурността на жителите на цялата Европа и бъдещето на международния ред, се споделя още в прессъобщението на украинското посолство у нас.
 Путин публично стартира война против Украйна Обновена
Путин публично стартира война против Украйна

Очевидци оповестяват за гърмежи в украински градове…
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР