Президентът на Руската федерация Владимир Путин каза, че отговорът на

...
Президентът на Руската федерация Владимир Путин каза, че отговорът на
Коментари Харесай

Извънредно! Путин обяви, че Русия ще отговори на НАТО заради Финландия и Швеция

Президентът на Руската федерация Владимир Путин сподели, че отговорът на страната на влизането на Швеция и Финландия в НАТО ще зависи от разширението на инфраструктурата на този военнополитически блок.

„ Проблемите се основават от нулата “, сподели съветският водач, представен от ТАСС. Главата на Руската федерация добави, че страната му няма проблеми със Швеция и Финландия, тъй че самото влизане на тези страни в Алианса не съставлява директна опасност.

Припомняме, че на 24 февруари Руската федерация нахлу в Украйна рано сутринта и назова войната в Украйна " специфична интервенция ", в това число за " денацификация ". Редица западни страни, по-специално Съединени американски щати и страните членки на Европейски Съюз, взеха решение да оказват помощ на Украйна - те постановиха нови наказания против Русия и предоставиха на Киев оръжие.

Властите на Руската федерация също започнаха да заплашват западните страни с експанзия и нееднократно говореха за вероятното потребление на нуклеарно оръжие. Владимир Путин на 9 май в Москва на Червения площад по време на боен церемониал в чест на Деня на успеха оправда нападението на Русия против Украйна с обстоятелството, че съветската страна сякаш е предотвратила „ експанзия “ от НАТО.

Киев счита, че Кремъл не би нападнал украинската страна, в случай че беше в редиците на Алианса. На 15 май стана известно, че Финландия и Швеция публично са решили да се причислят към НАТО. Струва си да се означи, че Украйна реши да следва курс за присъединение към Алианса, откакто Руската федерация завладя Крим през 2014 година и нахлу в част от Донбас.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР