Президентът на Руската федерация Владимир Путин, чието обкръжение отдавна води

...
Президентът на Руската федерация Владимир Путин, чието обкръжение отдавна води
Коментари Харесай

Окъпан в кръвта на елен: знахарка обясни защо Путин е още жив

Президентът на Руската федерация Владимир Путин, чието обграждане от дълго време води скрита битка за промяна на властта в Кремъл и слуховете за чиято болест непрестанно се популяризират, не крие, че употребява нетрадиционни способи за лекуване.

Както сподели в изявление за " Апостроф " знахарката, член на секретния " Батальон 14 " Магдалена Мочиовски, нетрадиционни способи на лекуване са му предписани от неговите шамани, при които той пътува до Сибир.

" Има доста нетрадиционни способи, посредством които можете да подсилите тялото. И когато батерията му към този момент е изтощена, той лети до Сибир, къпе се в кръвта на елени и доста други. Той се укрепва и по-късно отива по-далеч в борбата. Но най-важното е, че би трябвало да знаете, че някой ден тези средства към този момент няма да му оказват помощ, тъй като с всякога, когато изпитва от ден на ден и повече способи на нетрадиционно лекуване, те се изчерпват и времето му ще пристигна “, означи специалистът.

Според нея Путин в действителност е болен. Можете да се види в самия него, в силата му, във външния му тип.

" Той е онкологично болен. Традиционни и нетрадиционни способи на лекуване в този момент вършат всичко, с цел да го извадят от това положение. Още не е в кома, само че това, че е минал химиотерапия, се вижда ясно в цялото тяло. Ние го виждаме и енергийно, и в мимиките му. Още повече, че метастазите в тялото го гълтам “, разсъждава знахарката.

Шаманите практикуват доста мощно метода за добиване на сила благодарение на специфични отвари, които се подготвят в специфичен ден, по време на пълнолуние. Той включва разнообразни съставки. Включително кожата, която змииите изхвърлят. Така че това е на практика запарка за вещици, споделя Мочиовски.

Някои шамански отвари, споделя тя, съдържат отровни гъби, еленска урина, смлени еленови рога и доста нетрадиционни съставки.

„ До известна степен тези отвари в действителност оказват помощ, само че се случва единствено плацебо резултатът да помогне, когато човек има вяра, че може да помогне. Има специфични гъби, които порастват единствено в Сибир, има разнообразни мъхове, които порастват в Сибир, и доста други типове лечебни растения, които оказват помощ. Но отново споделям: тези неща оказват помощ единствено до несъмнено време ", сподели тя.

На въпрос какъв брой време му остава да живее на Путин, знахарката споделя, че не може да планува това, тъй като той е предпазен.

" Предвиждам, че срокът му изтича, т.е. преди една година той ще почине. Ще му трансферират ли друга душа, ще го заменят ли с двойник, това към този момент ще бъде идващият въпрос. Ние няма незабавно да разберем, че е починал. Той има най-малко 10 двойници. Ако той почине, никой няма да желае да изгуби царя-бащица по този начин ненадейно. За хората в точния момент ще намерят двойник. Дори не съм сигурна, че това ще се случи до една година, само че по този начин или другояче ще го махнат - дори не в смисъл, че самият той ще почине, само че ще го махнат - ще видити, че по този начин ще бъде”, твърди Мочиовски.

Дали да възприемаме съществено думите на знахарката?

Припомняме, по-рано редица специалисти и медии от разнообразни страни твърдяха, че Владимир Путин е болен. По-специално, разнообразни типове рак бяха приписани на съветския президент, както и шизофрения, деменция и заболяването на Паркинсон. В края на май се появи информация, че ръководителят на Русия е опериран.

Превод: GlasNews

В началото на юни някогашен другар на президента на Руската федерация и някогашен банкер Сергей Пугачов сподели, че Путин може да има рак.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР