Президентът на Русия Владимир ПутинВладимир Путин - руски политик. Роден

...
Президентът на Русия Владимир ПутинВладимир Путин - руски политик. Роден
Коментари Харесай

Путин се надява да се срещне с Ердоган на регионална среща в Казахстан

Президентът на Русия Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През 1975 съобщи през днешния ден, представен от съветски осведомителни организации, че се надява да се срещне с турския си сътрудник Реджеп Тайип Ердоган на районна среща в Казахстан идващия месец, съобщи организация Ройтерс.

„ Надявам се, че доста скоро, на 3-и или 4-и юли, той ще бъде в Астана, доколкото знам “, е декларирал Путин пред турския външен министър Хакан Фидан, който е на посещаване в Русия за присъединяване в срещата на външните министри на страните от групата на БРИКС в град Нижни Новгород.

Путин е представен още да споделя, че в границите на интернационалното събитие в Астана ще има опция да разиска с Ердоган „ всички настоящи въпроси “.

В столицата на Казахстан ще се организира среща на Шанхайската организация за съдействие, а Турция постоянно взе участие в тези районни срещи като сътрудник, отбелязва Ройтерс.

Турският президент се старае да поддържа положителни връзки както с Русия, по този начин и с Украйна, и да играе ролята на медиатор в спора, припомня Българска телеграфна агенция.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР