Президентът на Русия Владимир Путин заяви, че страната му е

...
Президентът на Русия Владимир Путин заяви, че страната му е
Коментари Харесай

Путин е готов да обсъжда ракетния въпрос със САЩ

Президентът на Русия Владимир Путин съобщи, че страната му е подготвена когато и да е да разиска със Съединени американски щати всички въпроси, в това число и ракетния. Това заяви организация " Фокус ", като цитира РИА Новости ".
„ Дайте да седнем умерено, да поговорим и да решим въпросите. Мисля, че актуалният президент на Съединени американски щати желае да направи това, само че има сили, които не желаят да му го разрешат. Ние сме подготвени да приказваме по всеки въпрос, в това число и за ракетите, киберпространството, в това число и контратероризма – когато и да е “, декларира Путин.
Руският президент показа при започване на месеца пред Федералното заседание най-новите типове съветско въоръжение, което няма аналог в света. Това е ракетният комплекс „ Сармат “, подводни летателни апарати, крилата ракета с нуклеарна енергоустановка, авиационен ракетен комплекс „ Кинжал “, лазерно и хиперзвуково оръжие.
По-късно група американски сенатори, в това число и някогашният претендент за президент Бърни Сандърс се обърнаха към държавния секретар на Съединени американски щати Рекс Тилърсън с апел да стартира разговор с Москва за възобновяване на договорите за нуклеарно оръжие и повишение на прозрачността при създаването на нестратегическото нуклеарно оръжие.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР