Президентът на Русия Владимир Путин заяви, че страната му е

...
Президентът на Русия Владимир Путин заяви, че страната му е
Коментари Харесай

Владимир Путин: Русия е принудена да реагира на появата на ПРО на САЩ край границите си

Президентът на Русия Владимир Путин съобщи, че страната му е принудена да реагира на приближаването на инфраструктурата на НАТО и на появяването на детайлите на системата за противоракетна защита на Съединени американски щати край границите си, предава ТАСС, представена от " Фокус ".
Путин съобщи, че Русия не разполага войските си „ някъде надалеч от своите граници към страните от НАТО “, до момента в който военната инфраструктура на Алианса се движи към границите на Русия. Според него се усилва количеството на техника на военния съюз, персоналният му състав, броят на военните учения покрай Русия. „ В момента се насрочва доста огромно обучение на НАТО, тъкмо тук, в непосредствена непосредственост до нас, включително в региона на Балтика “, означи президентът.
„ Разбира се, би трябвало да погледнем какво се случва, да ускоряваме своята инфраструктура. Трябва да реагираме какво става край границите ни, в непосредствена непосредственост “, съобщи Путин и означи, че системите за ПРО на Съединени американски щати могат да се употребяват и за пуск на ракети със междинен обсег на деяние.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР