Президентът на Русия Владимир Путин заяви, че ако американски военни

...
Президентът на Русия Владимир Путин заяви, че ако американски военни
Коментари Харесай

Оръжията съществуват, за да ги използваме. Ние имаме собствени принципи

Президентът на Русия Владимир Путин съобщи, че в случай че американски военни влязат в Украйна, то Русия ще ги третира като интервенционисти, съобщи Ройтерс, представена от Българска телеграфна агенция. Путин приказва пред две съветски медии.

Относно Украйна той съобщи в изявлението, че Русия е подготвена да беседва за тази страна, само че единствено когато диалозите се основават на действителности. Относно обстановката на " линията на прикосновение " Путин сподели, че там самодейността " е изцяло предадена " на съветските сили.

Относно украинските офанзиви, Путин съобщи, че главната им цел е в случай че не да нарушат президентските избори в Русия, то най-малкото някак си да попречват естествения развой на волеизявлението на жителите.

В изявление за съветската организация " РИА " и за съветската телевизия " Россия - 1 ", президентът сподели също, че в случай че Съединени американски щати извършат нуклеарен опит, то Русия може да направи същото.

Той добавя, че Русия е подготвена  - от военно-технологична позиция - за нуклеарна война, само че към този момент никой не бърза за това.

(В САЩ) има задоволително експерти в региона на руско-американските връзки и в региона на стратегическа въздържаност ", сподели Путин.

" Затова не мисля, че тук нещата са се втурнали към (ядрена конфронтация), само че ние сме подготвени за това ", добави той.

Путин още веднъж акцентира, че потреблението на нуклеарни оръжия е заложено в нуклеарната теория на Кремъл - политиката, определяща обстоятелствата, при които Русия може да употребява своите оръжия.

" Оръжията съществуват, с цел да ги използваме ", сподели Путин. " Ние имаме наши лични правила ", добави той.

В изявлението Путин съобщи, че Русия не се меси в никакви избори и ще работи с който и да бъде определен за президент на Съединени американски щати.

" Ние не се месим в по никакъв метод в никакви избори. И както съм заявявал неведнъж, ние ще работим с всеки водач, на който американският народ, американският гласоподавател се довери ", сподели Путин.

Той също по този начин съобщи, че Доналд Тръмп, когато е бил президент, го е подлагал на критика, че е симпатизирал на сегашния президент на Съединени американски щати Джо Байдън.

Пред двете медии Путин съобщи, че Русия ще разположи военни на границата с Финландия, откакто тя влезе в НАТО. Той дефинира присъединението на Финландия и на Швеция към алианса като " безсмислена стъпка " и добави, че Русия ще разположи системи за заличаване и военнослужещи на границата с Финландия. " Ние нямахме военни там, само че в този момент ще имаме. Там нямаше системи за заличаване, само че в този момент те ще появят ", сподели Путин.

В изявлението съветският президент съобщи и, че Северна Корея не е желала нуклеарна помощ от Русия и напомни, че тя си има собствен личен нуклеарен чадър. " Те не са поискали нищо от нас ", съобщи Путин по адрес на севернокорейците.

Президентът на Русия сподели също по този начин, че не възнамерява промени в държавното управление, тъй като то работи добре.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР